Τον τελευταίο της αγώνα δίνει σε λίγη ώρα (12:00) η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΑΝΟΓ στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.
Η ΑΕΚ στην πρώτη της χρονιά στην Α1 κατάφερε να πετύχει αρκετές νίκες και να αποδείξει πως είναι δυνατή ομάδα. Σήμερα κυνηγάει την τρίτη νίκη σερί κάτι το οποίο θα δώσει στην ομάδα και την 5η θέση στο πρωτάθλημα. Με αυτή τη βάση θα μπορεί του χρόνου να στοχεύσει για τα ίδια κια πιο ψηλά. Η Ένωση έχει καταφέρει φέτος σε 17 αγώνες να συγκεντρώσει 23 βαθμούς με απολογισμό 7 νίκες 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η ΑΕΚ άφησε πίσω Νηρέα Χαλανδρίου, Πανιώνιο, Λάρισα, Πάτρα και Ρέθυμνο. Ενώ από πάνω της τερμάτισε η 4αδα των Playoff με τους Ολυμπιακό,Βουλιαγμένη, Εθνικό Πειραιά και ΑΝΟΓ.
Η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ έχει δύο παίκτριες στις κορυφαίες σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τις Κοντογιάννη που μετράει 42 γκολ και την Φουντωτού με 41 τέρματα.
Η Κική Λιόση επέλεξε στην αποστολή του Δικεφάλου τις:
Τσουρή, Τσόπελα, Λούδη Ε., Λούδη Α., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Γροζοπούλου, Lavi, Παντελίδου, Δρένιου, Δανέζη.

