Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Να πάρει την πρόκριση μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Να πάρει την πρόκριση μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Τον Ιωνικό μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια αντιμετωπίζει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, για τους «16» Κυπέλλου Ελλάδος (12:15, ERTSports).

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, θέλει να συνεχίσει το σερί  για το Κυπέλλου Ελλάδος στις (12:15, ERTSports), αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα καθώς είναι αμφίβολη η συμμέτοχη  στο σημερινό παιχνίδι,  του Ιγνάθιο Χιμένεθ Πλάθα. Ο Ισπανός πίβοτ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον ώμο και έτσι παραμένει αμφίβολος για το ματς. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ε τεχνικού της ΑΕΚ και αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο χάντμπολ

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στις 17:00 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ η 1η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com