Νέα ΕΠΟ ή νέο Έπος;

Έγιναν τελικά οι περιβόητες εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αφού για μήνες το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, λειτουργούσε υπό επιτήρηση και με μια Διοικούσα Επιτροπή -Εφεύρεση. Αφού δηλαδή το τερματίσαμε εντελώς.

Θα προτείνω να εφαρμοστεί αυτή η διαδικασία και στις άλλες Ομοσπονδίες, δηλαδή θα φέρνουμε την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή, θα ορίζει μια Διοικούσα Επιτροπή, φυσικά με μας μέσα, θα ορίζουμε και μια καλή αμοιβή για τους εαυτούς μας και τι χαμπάρια μάστορα μετά. Διότι εμείς δεν είμεθα του τσάμπα, όπως έλεγε και ο πρώην πια Πρόεδρος της ΕΠΟ. Ξέρετε, ο Πρόεδρος του επιτυχημένου τελικού στον Βόλο και άλλα τέτοια ωραία και διδακτικά.

Τέλος πάντων έγιναν οι εκλογές και τα δείγματα φαίνονται θετικά καταρχήν. Επειδή έχω μια σχετική εμπειρία, κρατάω μικρό καλάθι, περιμένω να δω πρώτα. Θεωρώ όμως μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ, την συμμετοχή και εκλογή του προέδρου της, του Βαγγέλη του Ασλανίδη, στο Δ.Σ. Επιτέλους μετά από πάρα πολλά χρόνια, η ΑΕΚ θα έχει την επίσημη δική της φωνή μέσα σε σένα Δ.Σ. Ομοσπονδίας και ειδικά στην ΕΠΟ. Είμαι και εγώ βέβαια στην ΟΧΕ, αλλά όπως και να το κάνουμε, το Ποδόσφαιρο έχει άλλη εμβέλεια.

Θεωρώ απώλεια όμως του καινούργιου ΔΣ, την μη παρουσία του Δημήτρη του Γιαρένη. Ένας νέος δυναμικός παράγοντας, πρόεδρος Ένωσης, με όρεξη, μεράκι και γνώση, που τον ξέρω προσωπικά. Κρίμα ειλικρινά. Οι αλλαγές στους πίνακες των Διαιτητών, είναι και αυτή σημαντική, μια σημαντική πρόοδος αλλά πάλι κρατάω μικρό καλάθι.

- Advertisement -

Ένα σύστημα εδραιωμένο για δεκαετίες, που έκανε κουμάντο και έλεγχε τα πάντα, δεν εξαφανίζεται απλά με μια αλλαγή ΔΣ. Θέλει κόπο και δουλειά πολύ. Θα δούμε πως θα πάει, κρίσιμη η αγωνιστική περίοδος που ξεκινάει. Ελπίζω να μην δούμε τίποτα φίδια πάλι και μετά δεν θα έχουμε και τι να πούμε. Ελπίζω λοιπόν, όντως να έχουμε καινούργια ΕΠΟ και καινούργια εποχή και όχι να ζήσουμε πάλι κανένα καινούργιο έπος και να τραβάμε τα μαλλιά μας..

Κώστας Σταματιάδης

 

Κώστας Σταματιάδης
Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -