Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Νέα πρόταση της ΑΕΚ σε Πάντερ

Νέα πρόταση της ΑΕΚ σε Πάντερ

Η «Βασίλισσα» κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αμερικανό με σκοπό να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ προσέγγισε τον Πάντερ ξανά πριν από καιρό, ωστόσο η προσπάθειά της δεν είχε αποτέλεσμα, αφού του πρότεινε συμβόλαιο παρόμοιο με το περσινό.

Σύμφωνα με το SDNA λοιπόν, η Ένωση επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Αμερικανό, αποδεικνύοντας έτσι πόσο πολύ θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται πλέον η απάντηση του παίκτη τις προσεχείς ημέρες, με την υπόθεση κατά πάσα πιθανότητα να κλείσει έως το τέλος της εβδομάδας, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Να σημειωθεί, πως ο Κέβιν Πάντερ απέρριψε πρόταση που δέχθηκε από την τουρκική Μπάνβιτ.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Νίκησε και την Μπάνβιτ

Η ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι με μία καλή εμφάνιση και στην Τουρκία απέναντι στην Μπάνβιτ, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com