Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Νέες εμφανίσεις και αγιασμός για τις ακαδημίες της ΑΕΚ

Νέες εμφανίσεις και αγιασμός για τις ακαδημίες της ΑΕΚ

Tο δελτίο Τύπου της ΑΕΚ αναφέρει: 

Βαθύ μαύρο στη μία εμφάνιση, κανονικό κίτρινο στη δεύτερη εμφάνιση και ο δικέφαλος αετός του Βυζαντίου και της Ορθοδοξίας στην πλάτη των αθλητών συνιστούν τη νέα ένδυση Παίδων και Εφήβων της ΑΕΚ.

Οι αθλητές του Βαγγέλη Τσεπέλη και του Νίκου Χατζή «πρόβαραν» τη Δευτέρα (10/09) το βράδυ στο Κλειστό του Αγίου Θωμά Αμαρουσίου τις εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, νέας εταιρίας ρουχισμού, για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης.

Πριν από τη φωτογράφιση, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των αθλητών, προπονητών, στελεχών των Τμημάτων Υποδομής, από τον Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα Παπασυννεφάκη.

Σχετικά με Βάιος Παπακωνσταντίνου

Βάιος Παπακωνσταντίνου
O Βάιος Παπακωνσταντίνου είναι γεννημένος το 1998 και η καταγωγή του είναι από την Λάρισα. Σπουδάζει στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στην Κατερίνη. Παρόλα αυτά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με την αρθρογραφία . Μέσα από το ΑΕΚPASSION του δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη και να συμβάλει στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας. Ο Βάιος είναι ο αρμόδιος για την επεξεργασία και την δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο του AEK PASSION.

Ελέγξτε επίσης

Κοντά στην κορυφή η ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ

Την τρίτη συνεχή νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια προσπαθεί να πέτυχε η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Όσο άφορά τους …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com