Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νέες ποινές από τη FIBA στην ΑΕΚ – Το πλάνο για να «καθαρίσει»

Νέες ποινές από τη FIBA στην ΑΕΚ – Το πλάνο για να «καθαρίσει»

H FIBA επέβαλε τρεις νέες ποινές στην ΚΑΕ ΑΕΚ για οφειλές στους Μανωλόπουλο, Γιάνκοβιτς και Ξανθόπουλο.

Νέοι μπελάδες για την ΚΑΕ ΑΕΚ αφού σήμερα η FIBA ανήρτησε στην ιστοσελίδα της, 3 νέες ποινές (awards) για την ομάδα.

Οι τρεις αυτές περιπτώσεις αφορούν υποθέσεις που πήγαν στο BAT και τις οποίες έχασε η ΑΕΚ και τώρα θα πρέπει να πληρώσει τα ποσά που επιδικάστηκαν. Συγκεκριμένα επιδικάστηκαν 58.800 Ευρώ για οφειλές στον Σωτήρη Μανωλόπουλο, 105.777,61 Ευρώ στον Στέφαν Γιάνκοβιτς και 55.750 Ευρώ στον Βασίλη Ξανθόπουλο. Αυτές οι οφειλές θα προστεθούν στο 1,1 εκατομμύριο που σας είχαμε αναφέρει ότι είναι τα διακανονισμένα χρέη της ΚΑΕ προς παίκτες και μάνατζερ.

Το πλάνο που υπάρχει στην ΑΕΚ για να βγάλει από πάνω της τον βραχνά αυτών των χρεών, είναι από την επόμενη σεζόν να μπει σε ένα άτυπο μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι η το μπάτζετ της ομάδας θα είναι μικρότερο από τα έσοδα και ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά θα πηγαίνει στην αποπληρωμή των χρεών σε μηνιαίες δόσεις.

Έτσι θα μπορέσει μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν να έχει εξοφλήσει τα χρέη και να είναι «καθαρή» για το μέλλον.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Ξεπέρασαν τις 15.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ!

 Έσπασαν το φράγμα των 15.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ  Παρά τα όσα έγιναν χθες στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com