Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νεντελτσιάρου: «Μπαίνουμε με φοβία σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να το λύσουμε άμεσα»

Νεντελτσιάρου: «Μπαίνουμε με φοβία σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να το λύσουμε άμεσα»

 Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε μετά την νέα ήττα από τη Λέστερ.

Ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV και τόνισε πως η ΑΕΚ μπαίνει φοβισμένα σε κάθε παιχνίδι και θα πρέπει να βρει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

 Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της CosmoteTV:

Για το που αποδίδει το κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ στα ματς: «Ίσως το σκεφτόμαστε πριν από κάθε ματς, έχουμε μια φοβία ότι θα συμβεί και συμβαίνει. Πρέπει να μπαίνουμε  με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε την ποιότητα ως ομάδα και πρέπει να το δείξουμε».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να βρει λύση σε αυτό: «Φυσικά. Πρέπει άμεσα να το λύσουμε γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν έχει χαθεί κάτι ακόμα, αλλά πρέπει να λύσουμε άμεσα αυτό το θέμα».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Εικόνες από τις σημερινές εργασίες στην Αγιά Σοφιά (vid)

Δείτε το βίντεο από τις εργασίες του γηπέδου της ΑΕΚ.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com