Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νέο ban της FIBA στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Νέο ban της FIBA στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία του μπάσκετ επέβαλε στη «Βασίλισσα» ένα νέο ban – Καμία ανησυχία από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Ένα «φρέσκο» ban επέβαλε σήμερα στην ΚΑΕ ΑΕΚ η FIBA.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε διακανονισμό με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τα 14 ban του καλοκαιριού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας στο άκουσμα της σημερινής ποινής.

Ωστόσο, μέχρι τα τακτοποιηθεί το ζήτημα, οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» δεν μπορούν  να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Πάλι μαζί Ατματσίδης, Χιώτης, Κουτούλας, Καλλιτζάκης (ΦΩΤΟ)

 Μετά από αρκετό καιρό βρεθήκαν ξανά μαζί τέσσερις παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ Η ΑΕΚ Β΄ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com