Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νέο ισχυρό δίδυμο;

Νέο ισχυρό δίδυμο;

Έχει βουΐξει ο γραπτός και ηλεκτρονικός τύπος τις τελευταίες μέρες, για αναθέρμανση των σχέσεων, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αφορμή, τα πεπραγμένα της Σούπερ Λίγκ και ειδικά του Προέδρου, του κυρίου Μπαταγιάννη… Όλα λοιπόν δείχνουν, για αλλαγή μέσα στις επόμενες μέρες , στο πρόσωπο του Προέδρου, με επικρατέστερο, τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, τον Μάκη Γκαγκάτση… Τον γιο του Διευθυντή της Λίγκας, Βασίλη.

Οι πληροφορίες λένε, ότι παρουσιάστηκε επαναπροσέγγιση των δύο ομάδων, όχι σε επίπεδο αφεντικών, αλλά σε επίπεδο δύο νέων ανθρώπων, τεχνοκρατών, με φρέσκιες ιδέες. Και ότι θα πρόκειται για το καινούργιο ισχυρό δίδυμο, σε επίπεδο Σουπερ Λίγκας, που θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει από το οικονομικό τέλμα που έχει περιέλθει, τον Συνεταιρισμό και να τον βάλει σε δρόμο εκσυγχρονιστικό.

Μακάρι θα πω εγώ… Αλλά επίσης γνωρίζω πολύ καλά, ότι στο τέλος της ημέρας, όλες οι καλές προθέσεις πάνε περίπατο, μπροστά στο ατέρμονο συλλογικό συμφέρον, στις κατακτήσεις τίτλων με κάθε τρόπο και στους υπέροχους λαούς που πιέζουν.

Απλά θα συστήσω στην ΑΕΚ να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και ειδικά ο Μηνάς, που είναι εξαιρετικά αξιόλογος επιστήμονας και άνθρωπος, μην βρεθούμε να στηρίζουμε μια κατάσταση περίεργη… Στην οποία, αντι το ισχυρό δίδυμο να είναι, Γκαγκάτσης -Λυσάνδρου, να καταλήξει να είναι Γκαγκάτσης-Γκαγκάτσης…

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Καλή τύχη αγόρια…

Η ζωή προχωράει, τίποτα δεν κρατάει για πάντα… Ειδικά στον Αθλητισμό, πάντα υπάρχουν αφίξεις, αναχωρήσεις, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com