Αρχική / AEKPASSION / Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ!

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ!

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ποδοσφαιριστής της Ένωσης και μένει εκτός με Λάρισα, αλλά και τις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας!

Το… φυσάει και δεν κρυώνει το θέμα με τον ιό η ΑΕΚ! Εκεί που οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου επέστρεφαν και φαινόταν πως τελείωσε η ταλαιπωρία του συλλόγου με την πανδημία, στα σημερινά τεστ βρέθηκε ποδοσφαιριστής της Ένωσης θετικός και μπαίνει άμεσα σε καραντίνα!

Συναγερμός έχει σημάνει στον σύλλογο, καθώς υπάρχει ανησυχία μήπως έχουν προσβληθεί κι άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχουν έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο παίκτη. Προς το παρόν άγνωστο παραμένει το όνομα του προσβληθέντα ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Αθηναϊκό ντέρμπι με…θέματα!

Μπορεί την αίγλη να την έκλεβε το ντέρμπι των “αιωνίων” αλλά σίγουρα το Αθηναϊκό ντέρμπι …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com