Αρχική / AEKPASSION / Νέο πάρτι από τους Μάγκες, δείχνουν τον δρόμο για ευρωπαϊκό!

Νέο πάρτι από τους Μάγκες, δείχνουν τον δρόμο για ευρωπαϊκό!

Η ΑΕΚ επικράτησε της Σαλαμίνας με 43-23 μια εβδομάδα πριν τον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ!

Σε απογευματινό περίπατο κατέληξε το παιχνίδι με την Σαλαμίνα για τους Μάγκες. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια επικράτησε με 43-23, ενώ λίγο πριν την  έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Χριστόφορος Μπακαούκας για την πολυετή και υπερπολύτιμη παρουσία του στον σύλλογο!

Το παιχνίδι ξεκίνησαν δυναμικά οι φιλοξενούμενοι, καθώς στα πρώτα λεπτά βρέθηκαν δεν επέτρεπαν στην Ένωση να ξεφύγει στο σκορ, ενώ προηγήθηκαν (σ.σ. 2-3) για μια και μοναδική φορά στο ματς. Ένα χαμένο πέναλτι του Μπακαούκα αποτέλεσε την πρώτη ευκαιρία της ΑΕΚ να πάρει κεφάλι ξανά στο σκορ, αλλά και σημαντική διαφορά (σ.σ. 10-3). Το ημίχρονο έληξε με σκορ 20-11 και τον Δικέφαλο να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε με την ίδια όρεξη και θέληση για να βγάλει ωραίες συνεργασίες και αυτοματισμούς στο παιχνίδι της. Με τις κατάλληλες αλλαγές, αλλά και τη διαχείριση που χρειαζόταν η ομάδα ενόψει των δύο ευρωπαϊκών τελικών επικράτησε τελικώς με 43-23 της Σαλαμίνας, σε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον Χριστόφορο Μπακαούκα, που ήταν από τους κορυφαίους των φιλοξενούμενων.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Την Παρασκευή οι υπογραφές για τα εσωτερικά έργα της “Αγίας Σοφίας”

Αύριο το μεσημέρι «κλείνει» και η τελευταία εκκρεμότητα με την Περιφέρεια Αττικής για την “Αγία Σοφιά-OPAP …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com