Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Νεόφυτος: Το έχουν πεί άλλες έξι φορές στην ΑΕΚ ότι επιστρέψαμε, αλλά αυτή τη φορά για να μείνουμε!

Νεόφυτος: Το έχουν πεί άλλες έξι φορές στην ΑΕΚ ότι επιστρέψαμε, αλλά αυτή τη φορά για να μείνουμε!

Στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Volleyleague ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος μίλησε για την Ένωση που γύρισε και θα χτυπήσει και 4αδα!

«Η ΑΕΚ επέστρεψε. Αυτό το έχουν ξαναπεί έξι φορές στην ΑΕΚ αλλά αυτή τη φορά η ομάδα ήρθε για να μείνει και για να κλείσει πίσω της εκκρεμότητες και λάθη που της κόστισαν.

Γίνεται μία νέα και μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Αλέξη Αλεξίου που με μπροστάρη το Μάνο Μακρή και τους συνεργάτες μου χτίζουμε τη νέα ΑΕΚ. Τίποτα δεν είναι εύκολο για την ΑΕΚ. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και τα προβλήματα που λύνονται κάθε μέρα είναι πολλά, χρόνια και έχουν μεγάλο κόστος.

Για την ΑΕΚ το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Δε νιώθουμε μόνοι μας. Εχουμε τον κόσμο κοντά μας. Εχουμε δημιουγήσει καλό και ελπιδοφόρο ρόστερ. Θέλουμε να βγούμε από τα σύννεφα μέχρι να δούμε ουρανό.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν είναι σαν του κυπέλλου αφού όλοι παίζουν με όλους αλλά η αλήθεια είναι πως ξεκινάμε δυνατά με δύσκολους αντιπάλους. Δεν θα κρύψω τα λόγια μου. Από τη στιγμή που φτιάξαμε αυτό το ρόστερ ο μεγάλος στόχος είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Το e-shop της Ερασιτεχνικής είναι εδώ και το καλοκαίρι

Αγοράστε προϊόντα της Μάνας ΑΕΚ μέσω του e-shop. Η Μάνα ΑΕΚ υπενθυμίζει πως ο κόσμος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com