Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Νεόφυτος: Το έχουν πεί άλλες έξι φορές στην ΑΕΚ ότι επιστρέψαμε, αλλά αυτή τη φορά για να μείνουμε!

Νεόφυτος: Το έχουν πεί άλλες έξι φορές στην ΑΕΚ ότι επιστρέψαμε, αλλά αυτή τη φορά για να μείνουμε!

Στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Volleyleague ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος μίλησε για την Ένωση που γύρισε και θα χτυπήσει και 4αδα!

«Η ΑΕΚ επέστρεψε. Αυτό το έχουν ξαναπεί έξι φορές στην ΑΕΚ αλλά αυτή τη φορά η ομάδα ήρθε για να μείνει και για να κλείσει πίσω της εκκρεμότητες και λάθη που της κόστισαν.

Γίνεται μία νέα και μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Αλέξη Αλεξίου που με μπροστάρη το Μάνο Μακρή και τους συνεργάτες μου χτίζουμε τη νέα ΑΕΚ. Τίποτα δεν είναι εύκολο για την ΑΕΚ. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και τα προβλήματα που λύνονται κάθε μέρα είναι πολλά, χρόνια και έχουν μεγάλο κόστος.

Για την ΑΕΚ το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Δε νιώθουμε μόνοι μας. Εχουμε τον κόσμο κοντά μας. Εχουμε δημιουγήσει καλό και ελπιδοφόρο ρόστερ. Θέλουμε να βγούμε από τα σύννεφα μέχρι να δούμε ουρανό.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν είναι σαν του κυπέλλου αφού όλοι παίζουν με όλους αλλά η αλήθεια είναι πως ξεκινάμε δυνατά με δύσκολους αντιπάλους. Δεν θα κρύψω τα λόγια μου. Από τη στιγμή που φτιάξαμε αυτό το ρόστερ ο μεγάλος στόχος είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα».

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Κοντά στην κορυφή η ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ

Την τρίτη συνεχή νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια προσπαθεί να πέτυχε η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Όσο άφορά τους …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com