Τη Μπάμπεργκ αντιμετωπίζει απόψε (21:00, ΕΡΤ2) η «Βασίλισσα» για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League.
Η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, εκεί όπου σήμερα το βράδυ φιλοξενείται από την Μπάμπεργκ στη Βαμβέργη έχοντας μόνο στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην πρωτιά του ομίλου, διατηρώντας την απόσταση από τους αντιπάλους της, αλλά και να διευρύνει το σερί της σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι έτοιμοι να παλέψουν για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Λούκα Μπάνκι έχει τονίσει στους παίκτες του την σημασία του αποψινού αγώνα, ζητώντας τους την απαραίτητη προσοχή, αλλά και σοβαρότητα. Οι παίκτες της Ένωσης καλούνται να ξεπεράσουν τη νέα οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό και να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιταλός κόουτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εκτός από τους Καββαδά και Θίοντορ (ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος δεν είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής). Επόμενως, η «Βασίλισσα» θα είναι πάνοπλη στη Βαμβέργη.

