Όπου μάλιστα θα έχει και τη στήριξη του κόσμου της.
Η ΑΕΚ Β΄, μετά και την χορταστική ισοπαλία που έφερε κόντρα στη Λάρισα την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου της Super League 2, αγωνίζεται και πάλι στα Σπάτα, αυτή τη φορά απέναντι στον Μακεδονικό, για τη δεύτερη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Ο αγώνας στο «Σεραφείδειο» θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι σήμερα και εκεί θα βρίσκεται και ο κόσμος της «Ένωσης», καθώς έχει προαναγγελθεί η δωρεάν είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της πρώτης ομάδας.
Παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή της β΄ομάδας των «κιτρινόμαυρων» είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, η στήριξη του κόσμου δίνει σίγουρα μια άλλη ώθηση στους παίκτες της, ώστε να αποδώσουν καλύτερα. Ο Νίκος Κούστας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που σημαίνει ότι όλοι είναι στη διάθεσή του.
Στα δύο προηγούμενα ματς απέναντι στον Μακεδονικό τη φετινή χρονιά, ο «Δικέφαλος» είχε φέρει ισάριθμες ισοπαλίες (1-1, 0-0), κάτι που μπορεί να μας προϊδεάσει για κάτι αντίστοιχο και σήμερα.
Ο προπονητής του Μακεδονικού, Στέλιος Μαλεζάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αδαμίδη ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός παρέμειναν και οι Γρηγοριάδης, Μαργαριτίδης και Τσαμούρης. Επιστροφή από την άλλη πλευρά στην αποστολή για τους Τσιλιγγίρη και Λεωνιδόπουλο.

