Νικολαϊδης για το ΠΑΟ-ΑΕΚ: «Ή δίνεις το ένα πέναλτι ή δίνεις το άλλο» (vid)

Τη δική του άποψη για τη διαιτησία του Αθηναϊκού ντέρμπι διατύπωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Monday FC” ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης.

Ξεκάθαρη θέση για τις αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ πήρε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή “Monday FC”.

Δείτε στο σχετικό βίντεο:

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -