Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Νικολάου : «Είναι βασικό το ποιος θα είναι ο προπονητής»

Νικολάου : «Είναι βασικό το ποιος θα είναι ο προπονητής»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Νικολάου στο ΣΠΟΡ ΦΜ.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας μίλησε για την επόμενη μέρα της Βασίλισσας αλλά και για τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποια είναι η αίσθηση μετά το τέλος της σεζόν:«Όταν παίρνεις δυο τρόπαια πώς μπορεί να είναι; Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Όχι ότι δεν το πιστεύαμε, αλλά είναι διαφορετικό να το βλέπεις να γίνεται στην πράξη. Αυτά που έγιναν φέτος δεν έγιναν μόνο από τους παίκτες. Υπήρξε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους στον οργανισμό, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο.

Φεύγει μια χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις, η οποία είχε ένα αποτέλεσμα που έβαλε ψηλά τον πήχη. Ήταν μια από τις κορυφαίες χρονιές στην ιστορία της ΑΕΚ. Για να συμβεί όμως αυτό συσπειρώθηκαν οι πάντες στην ομάδα και φυσικά ο κόσμος. Ένα γρανάζι απ’ όλα αυτά να μην είχε δουλέψει, μπορεί να μην είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το ποιος θα είναι ο προπονητής τη νέα σεζόν και αν θα μείνει ο Σάκοτα: «Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Σάκοτα για να ξέρω. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτός θα αποφασίσει το μέλλον του. Είμαστε υποχρεωμένοι από σεβασμό σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία της ΑΕΚ, να περιμένουμε τις αποφάσεις του. Είναι ακόμα 29 Μαΐου και δεν υπάρχει βιασύνη. Όταν έρθει η ώρα θα μάθουμε την απόφασή του. Ο ίδιος είπε όταν τελείωσε η χρονιά ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει σε οποιοδήποτε πόστο στην ΑΕΚ.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο κ. Σάκοτα λειτουργεί αυτόνομα. Υπάρχουν συνεχείς επαφές με τη διοίκηση. Η επόμενη μέρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα συμπεριλαμβάνει τον Ντράγκαν Σάκοτα. Είτε με τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή, είτε με τον ρόλο του προπονητή. Σε μια κρίσιμη σεζόν όπου όλα έδειχναν να χάνονται είχε καθοριστικό ρόλο για να υπάρξει το αποτέλεσμα που τελικά υπήρξε».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Είναι βασικό το ποιος θα είναι ο προπονητής. Όταν αποφασιστεί αυτό θα μπουν σε τάξη κάποια πράγματα και θα καθοριστεί και αυτό. Ο κ. Αγγελόπουλος έχει δείξει ότι πάντα δίνει το κάτι παραπάνω, οπότε είναι παρακινδυνευμένο να κάνεις προβλέψεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δοθεί βάση στον παρόντα ελληνικό κορμό και θα μπουν πινελιές με ξένους παίκτες».

Για τη φάση που βρίσκονται οι συζητήσεις για το γήπεδο: «Αυτό είναι ένα θέμα που μας βάζει πιπέρι στο στόμα ο Αγγελόπουλος όταν μιλάμε. Είναι ο μόνος που γνωρίζει τις λεπτομέρειες αυτού του θέματος. Η ΚΑΕ και ο κ. Αγγελόπουλος έχουν ως αρχή να μιλάνε μόνο όταν έχουν κάτι συγκεκριμένο. Το βέβαιο είναι ότι οι επαφές συνεχίζονται, οπότε ο κόσμος να μην αποθαρρύνεται».

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Λαρεντζάκης: Σπουδαία νίκη, δουλεύουμε να βελτιωθούμε

Ο διεθνής άσσος και μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής συνάντησης δήλωσε ευτυχής για τη μεγάλη νίκη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com