Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Νικολάου: «Να δώσουμε ΟΛΟΙ το παρών με Φουενλαμπράδα»

Νικολάου: «Να δώσουμε ΟΛΟΙ το παρών με Φουενλαμπράδα»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ σε σχόλιό του στο Facebook καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη «Βασίλισσα» στον δύσκολο αγώνα που δίνει με τη Φουενλαμπράδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα, που κατέκτησε ευρωπαϊκό, είναι και η τελευταία. Έπειτα από αρκετά χρόνια αστοχίας των ομάδων μας στο ελληνικό μπάσκετ.

Και αφού αναδείχθηκε -η ΑΕΚ του ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- νικήτρια από έναν «πανευρωπαϊκό πόλεμο», που την τραυμάτισε, και της άλλαξε τα πλάνα, αλλά ΔΕΝ τη λύγισε. Μόνο γι’ αυτά (αλλά και για άλλα, που δεν είναι της παρούσης) δικαιούται του σεβασμού όλων.

Η ΑΕΚ, η «ξανά Βασίλισσα», δίνει αύριο (Τετάρτη, 07/11, 19:30) τον πιο κομβικό αγώνα της, στο ΟΑΚΑ, λαβωμένη, αν και ποτέ δεν «χρησιμοποίησε» για άλλοθι τα μόνιμα προβλήματά της, προβλήματα κατάλοιπο θαρρείς της κατάρας αλλοτρίων και ενδεχομένως και κάποιων «Μίκι Μάους», μετά τον θρίαμβο του περασμένου Μαϊου.

Ο αγώνας ποδοσφαίρου με τη Μπάγερν είναι αργά. ΟΛΟΙ μας πρέπει να δώσουμε το «παρών» στο αγώνα με Φουενλαμπράδα, να μας νιώσουν οι Ισπανοί και να «σηματοδοτηθεί» με τη βοήθεια του κόσμου, στο όνομα του οποίου (σ.σ. διαβάστε συνέντευξη στο Match Programme, ή στην αναπαραγωγή του) o Κόουτς Μπάνκι «πίνει νερό» και εξηγεί το «γιατί», η αφετηρία της ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ στην επόμενη φάση.

Ας αφήσουμε έστω για λίγο την ιδιότυπη μουρμούρα μας και ας στηρίξουμε τον προπονητή και τη νεανική Ομάδα του, που δίνει δύσκολες εξετάσεις σε καθημερινή βάση, αφού αυτοσκοπός είναι να κτισθεί η βάση για την ΑΕΚ των επόμενων ετών. Νέοι, Έφηβοι και Παίδες από τις «χρυσές» επιλογές των ΜΟΛΙΣ τριών τελευταίων ετών παραγωγής και δημιουργίας, παίρνουν το χρόνο τους, δίνοντας πολλάκις συνεχόμενους αγώνες διαφόρων κατηγοριών, όπως παίρνουν και ξένοι νέοι, πράγμα ασύνηθες για μεγάλα κλαμπ. Τις περισσότερες φορές συμβαίνει συντεταγμένα, και αυτό είναι το ουσιώδες. Πάντα, με σχέδιο, κι ας εθελοτυφλούν κάποιοι πλανεμένοι, ή βιαστικοί. Ας μη θέλουν να το συνειδητοποιήσουν οι αλλότριοι.

Τα ΠΑΙΔΙΑ θέλουν στήριξη και θα γίνουν σπουδαία πράγματα στην πορεία, μέσα από νίκες και ήττες βεβαίως, σ’ ένα δυσμενές ευρωπαϊκό περιβάλλον. Όπως θέλει και ο σπουδαίος Ιταλός, που ήρθε με τίτλους και εύσημα από την Ευρώπη, σε ομάδα με τίτλους και εύσημα, και δουλεύει εξαιρετικά για να γιορτάσει μαζί της χαρές, αλλά κυρίως για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του σε βάθος ετών, μακριά και πάνω από συμβόλαια. Όμως, αυτό απαιτεί υπομονή.

Η διάκριση στο ΒCL είναι ξανά αυτοσκοπός. Θέλει όμως Δύναμη. Και αυτή τη Δύναμη τη δημιουργεί η ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ αύρα των οπαδών της. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.

Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Οι διαιτητές με Μπάμπεργκ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για τις δύο αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» με τους Γερμανούς. Η FIBA όρισε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com