Νίκολιτς: «Στους τελευταίους αγώνες υπάρχει πρόοδος – Ειμαστε μέσα σε όλους τους στόχους, οι παίκτες έχουν πνεύμα πολεμιστή»

Όλα όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άρη.

Η ΑΕΚ με το γκολ του Ζίνι στο 77ο λεπτό επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και πήρε του τρείς βαθμούς της νίκης.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου» Μάρκο Νίκολιτς στις δηλώσεις του ανέφερε πως η απόδοση ήταν καλύτερη από το αποτέλεσμα, τόνισε πως διακρίνει πρόοδο στην ομάδα στα τελευταία παιχνίδια ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε τέλος πως η ΑΕΚ είναι μέσα σε όλους τους στόχους και πως βλέπει οι ποδοσφαιριστές του ότι έχουν πνεύμα πολεμιστή.

Η τοποθέτηση του Μάρκο Νίκολιτς στη Συνέντευξη Τύπου:

- Advertisement -

Καλησπέρα. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τους τρεις βαθμούς. Η απόδοση ηταν καλύτερη και από το αποτέλεσμα. Υπήρξε ένταση στις προπονήσεις, δουλέψαμε καλά. Βγήκε στο παιχνίδι. Όλα ηταν εξαιρετικά. Είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες μετράμε τελικές. Βλέπουμε πρόοδο. Έχουμε απουσίες, γύρισε ο Ζίνι, ο Περέιρα είναι εδώ. είμαι ικανοποιημένος από τις πάσες, από τη δημιουργία ευκαιριών, από την ένταση. Εξαίρεση τα τελειώματα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη σήμερα. Κοιτάμε τώρα το ματς με την Φιορεντίνα».

Για το γεγονός ότι ο Ζίνι στο γκολ έδειξε τη φανέλα του Πιερό, αν έχει κάτι ο Πιερό σοβαρό ή είναι κάτι μεταξύ τους;

«Ο Πιερό γύρισε με τραυματισμό στον μηνίσκο. Έπαιζαν σε έναν τεχνητό χλοοτάπητα. Δεν είναι μεγάλος ο τραυματισμός. Θα γυρίσει σε 3-4 εβδομάδες. Θα γίνει καθαρισμός, τον περιμένουμε μετά τα Χριστούγεννα. Θα γίνει αρθροσκόπηση. Ο Ζίνι είναι ένα πολύ καλό παιδί».

Τώρα που θα απουσιάσει ο Πιερό, τον επηρεάζει επιθετικά για το αν θα παίζει με δυο φορ μπροστά;

«Μας επηρεάζει πολύ. Γνωρίζετε ότι μου αρέσει να παίζω με δυο φορ. Τώρα γύρισε ο Ζίνι και τραυματίστηκε ο Πιερό. Παίξαμε με δυο φορ, λειτούργησε. Καλοσκάμης και Ζοάο Μάριο συνέκλιναν προς τα μέσα και έδιναν χώρο στα μπακ. Είχαμε μία ποικιλία στην επίθεσή μας. Και από τον άξονα και το κέντρο. Δεν θα είναι εύκολο να παίζουμε συνέχεια με δυο φορ. Δεν θα κλαίμε. Συνεχίζουμε».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και η πίεση στο τέλος;

«Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα ήταν 1-0 ή 1-1. Το πέναλτι με τη Σάμροκ διατηρώ ακόμα επιφυλάξεις. Στο τέλος δεχθήκαμε κάποια ανησυχία, όχι πίεση. Η εικόνα επηρεάζει τους παίκτες. Είχαμε πολλή ένταση απόψε. Πρεσάραμε. Σαφώς αν είχαμε πετύχει και δεύτερο τέρμα θα ειχε αφαιρέσει την πίεση. Είχαμε 27 τελικές, περίπου 30 με τη Σάμροκ. Αν σκοράρουμε θα φύγει η πίεση. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και θα το αντιμετωπίσουμε. Εχω ένα μήνυμα να απευθύνω: είμαστε παρόντες! Ειμαστε μέσα και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και στο Κύπελλο, παρά τις δυσκολίες. Οι παίκτες έχουν πνευμα πολεμιστή. Το βλέπω καθημερινά. Δουλεύουν σκληρά, σε μία μεταβατική περίοδο για την ΑΕΚ. Με γεμίζει περηφάνια η προσπάθειά τους. Είμαστε παρόντες και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να είμαστε παρόντες».

Αν πρέπει να βρεθούν καλύτερες θέσεις εκτέλεσης για να έρθει το γκολ;

«Ειδικά σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ειδικά σήμερα κάναμε επιθέσεις παντού, από τα άκρα, από στημένες φάσεις, από τον άξονα. Ειμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε σουτ αντί να πασάρουμε και το αντίστροφο. Είναι μία έλλειψη εμπειρίας ίσως. Θα το λύσουμε»

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -