Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νίκος Γραμματικός: «Πάντα είναι περίεργες οι πρεμιέρες»

Νίκος Γραμματικός: «Πάντα είναι περίεργες οι πρεμιέρες»

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Handball Premier.

Ο Νίκος Γραμματικός μίλησε εν όψει της πρεμιέρας της Handball Premier και του αγώνα με τον Άρη Νικαίας. Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ αλλά τόνισε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Πάντα είναι περίεργες οι πρεμιέρες. Είμαστε σχετικά κουρασμένοι αλλά σε καλή κατάσταση και ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, μπορώ να πω ότι θα είναι σύμμαχος μας, αφού θέλουμε χρόνο, λόγω των αρκετών νέων προσώπων. Ο Άρης είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους στο χάντμπολ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Αντίο φίλε…

Έφυγε λοιπόν και ο Τάσος… Με καθυστέρηση έξι μηνών, αφού ήταν μέσα σε αυτούς, που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com