Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ντύνεται το εξωτερικό μέρος της «Αγιά Σοφιάς»

Ντύνεται το εξωτερικό μέρος της «Αγιά Σοφιάς»

Ήρθαν κομμάτια της επένδυσης – Έχει ήδη μπει μεγάλο μέρος των βάσεων από την Καππαδοκίας.

Άρχισαν οι εργασίες στο εξωτερικό μέρος του ναού. Ήδη ένα μεγάλο μέρος έχει «ντυθεί» ενώ παράλληλα όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ξεκίνησε τις εργασίες στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου η εταιρεία ΤΟΜΗ.

Συγκεκριμένα έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια κομμάτια της επένδυσης που θα ντύσουν τα τείχη και τα οποία τοποθετούνται πάνω στις βάσεις, μεγάλο μέρος των οποίων έχει μπει από την πλευρά της Καππαδοκίας. Θυμίζουμε, πως τα εξωτερικά πάνελ που έχουν επιλεχθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να αποτελέσουν το περιτύλιγμα της Αγιά Σοφιάς είναι τα διάτρητα μεταλλικά, τα οποία θα έχουν κλίση από ψηλά προς τα χαμηλά. 

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

ΠΑΕ ΑΕΚ: Χρόνια πολλά, Λύμπε!

 Η  ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε τις πιο θερμές ευχές της, στον Νίκο Λυμπερόπουλο για τα σημερινά γενέθλια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com