Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Ντράγκαν Σάκοτα: “Το θέλαμε πάρα πολύ”

Ντράγκαν Σάκοτα: “Το θέλαμε πάρα πολύ”

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ένωσης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε πως τόσο ο κόσμος, όσο και οι ίδιοι ήθελαν πολύ αυτό το Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Το άξιζαν σήμερα. Ήταν ένας ωραίος τελικός. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου. Στη διοίκηση που έκανε προσπάθεια εδώ και χρόνια για να ανέβει η ομάδα και να φτάσει εδώ που βρίσκεται. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δέχεται 73 πόντους στην Ευρωλίγκα και εμείς βάλαμε 88. Ιδίαιτερα για αυτό είμαστε υπερήφανοι. Μειώσαμε τα λάθη που συνήθως έχουμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν χάναμε έλεγχο. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Ο κόσμος χάρηκε πάρα πολύ. Ήθελε ένα Κύπελλο, το θέλαμε πάρα πολύ. Φέτος έχουμε ακόμα και πολλά άλλα παιχνίδια».

Για την επέτειο του 1968 και αν θέλει να το αφιερώσει κάπου: «Η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια με πολλούς ανθρώπους από την ομάδα του 1968 που τους βλέπιυμε στο γήπεδο. Σε όλους ανήκει αυτή η νίκη. Και στον πρόεδρο που ανέλαβε ομάδα από χαμηλά. Και στον Νίκο Δημητρίου που έφυγε νωρίς. Τον σκεφτόμαστε και του ανήκει και αυτό, ένα κομμάτι της νίκης».

Για το αν υπήρχε άγχος που δεν είχε πάρει Κύπελλο σαν προπονητής: «Στην Ελλάδα όχι, αλλά έχω κερδίσει δύο τρόπαια στη Σερβία στο Κύπελλο».

Για το πώς το είδε την επιλογή της ΕΟΚ για τον κόσμο: «Δεν θέλω να ανοίξω τέτοια κουβέντα. Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν κάνουμε Φάιναλ-8. Στην Ισπανία πχ, χαίρεται ο κόσμος το άθλημα. Τα μέτρα που πήραμε εδώ ίσως να ήταν αυτό που χρειαζόμαστε».

Για το πως νιώθει που έχει πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα και το τελευταίο Κύπελλο της ΑΕΚ: «Λείπει ένα ευρωπαϊκό. Δεν ξέρω αν ένας προπονητής μπορεί να χορτάσει τα Κύπελλα. Δεν νιώθω κάτι να μου λείπει. Όταν φτάνεις όμως σε αυτές τις περιπτώσεις όπως το πρωτάθλημα, πίστευα ότι ήταν η σωστή στιγμή. Ήταν ευκαιρί και σήμερα. Κάποια ματς δεν έχουν σχεση με Ευρωλίγκα. Προσαρμοστήκαμε πολύ καλά και δεν αφήσαμε τον ΟΣΦΠ να πάρει μπροστά. Όσο περνούσε το παιχνίδι, ήταν φανερό ότι είχαμε αττροπεποίθηση. Το θέμα ήταν να μην κάνουμε τα λάθη. Δίκαια πήραμε το Κύπελλο. Σίγουρα νιώθουμε όλοι καλά. Ένας τίτλος έρχεται μέσα στη χρονιά, είναι λίγο περίεργο, αλλά δεν θέλω τα παιδιά να σκεφτούν ότι τελείωσε η χρονιά».

Για το αν βοήθησε πως η ΑΕΚ έμεινε στην Κρήτη μία εβδομάδα: «Όταν κερδίζεις, έχεις δίκιο σε όλα. Μάλλον είναι έτσι. Δεν ήταν εύκολο να μείνουμε σε ένα σημείο. Δεν μας βοήθησε ο καιρός. Έμεναν μέσα τα παιδιά πολύ. Ήθελα να βγαίνουν λίγο έξω. Ευχαριστούμε την Κρήτη πάντως».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Μπάμπεργκ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε για τα εισιτήρια απέναντι στην ομάδα του πρώην Κιτρινόμαυρου Ζήση. Εξυπακούεται, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com