Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο Αλμπάνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Καρντόσο

Ο Αλμπάνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Καρντόσο

Ο Χρήστος Αλμπάνης και το φετινό καλοκαίρι ήταν άτυχος, καθώς έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού.

Ο Έλληνας εξτρέμ εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, μετά την επιστροφή από το Κίελτσε και μέσα σε λίγο διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της «Ένωσης», υπολογίζει τον Αλμπάνη για τις θέσεις των εξτρέμ, καθώς τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Έλληνα εξτρέμ ταιριάζουν σε αυτά που ζητάει από τους ακραίους του όπως η ικανότητα που έχει ο Έλληνας άσσος στο ένας εναντίον ενός, αλλά και το γεγονός πως ο Αλμπάνης είναι ένας παίκτης που «πατά» πολύ την αντίπαλη περιοχή και δεν μένει στον ασβέστη.

Ο Χρήστος Αλμπάνης  θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ του «Δικέφαλου» και υπολογίζεται από τον Καρντόσο ως μια λύση για τα φτερά της επίθεσης, καθώς κατάφερε με τις εμφανίσεις του και τη δουλειά στις προπονήσεις να πείσει τον προπονητή του για την αξία του.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Στέλιος Σεραφείδης – Ένας ρωμαλέος άλκιμος της ενωσίτικης ψυχής

Κοινότοπη η διαπίστωση στην ανθρώπινη ιστορία, ότι άλλοι θηρεύουν το Ωφέλιμον που προσφέρει ποσοτικές απολαύσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com