Ο Άγγλος Πόουσον θα σφυρίξει τον αγώνα της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ

O 44χρονος ρέφερι θα διευθύνει το παιχνίδι, με χαρακτήρα τελικού, της «Ένωσης» απέναντι στον γηπεδούχο Άγιαξ για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Άμστερνταμ για να αναμετρηθεί στην «Johan Cruyff» κόντρα στον Άγιαξ σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τελικό και με διακύβευμα ένα εισιτήριο που οδηγεί στα Play-offs του UEFA Conferenve League.

Η UEFA όρισε τον Άγγλο διαιτητή, Γκρέγκ Πόουσον ως τον «εκλεκτό» ο οποίος θα σφυρίξει την κομβικής σημασίας αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες την Πέμπτη (14/12) στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Πόoυσoν είχε σφυρίξει ξανά της ΑΕΚ σε ματς το οποίο παιζόταν μια πρόκριση, αυτό στην Βιέννη εναντίον της Αούστρια στις 7/12/2017, όταν ο «Δικέφαλος» σε ανάλογο σενάριο όπου αρκούσε νίκη ή και ισοπαλία για να προκριθεί στους 32 του Europa League εκείνης της σεζόν, κατάφερε να πάρει την λευκή ισοπαλία (0-0) και την κατ’ επέκταση το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

- Advertisement -

Άλλο ένα παιχνίδι το οποίο είχε διευθύνει ο 44χορνος ρέφερι, που αξίζει να αναφερθεί είναι αυτό για τα προκριματικά του Champions League το 2019 όπου η αυριανή αντίπαλος της ΑΕΚ φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι με έκβαση 3-2 στο σκορ υπερ του «Αίαντα» στο οποίο ο Πόουσον έδωσε τρία κατά της Ελληνικής ομάδας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία σε εκείνο το παιχνίδι.

Φέτος ο Πόουσον σφύριξε το νικηφόρο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, απέναντι στην Βιγιαρεάλ με σκορ 2-0. Τέλος ο Αγγλος διαιτητής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήρθε στην Ελλάδα, καθώς είχε οριστεί στον αγώνα Παναθηναικός-ΠΑΟΚ για τα play-off του πρωταθλήματος, ενώ φέτος έχει διευθύνει ήδη σε πέντε αγώνες της Premier League.

 

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -