Ο Μπρίχ «σφυρίζει» το Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος

Ο Γερμανός θα διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης (26/2) για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (26/2, 20:00) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Βοηθοί του θα είναι οι Ρόμπερτ Κέμπτερ και Γιαν Στέγκεμαν, με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο να εκτελεί χρέη 4ου. Ο Πίτερ Μπένιαμιν Μπραντ θα είναι στο VAR, με τον Άγγελο Ευαγγέλου να είναι AVAR.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών μεταξύ Αστέρα Aktor και ΟΦΗ (26/2, 16:30) θα «σφυρίξει» ο Βασίλης Φωτιάς, με τον Πολυχρόνη Κωσταρά και τον Άγγελο Κολλιάκο να είναι βοηθοί του, ενώ ο Άγγελος Τσακαλίδης θα εκτελέσει χρέη 4ου. Στέφανος Κουμπαράκης και Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι VAR και AVAR αντίστοιχα.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -