Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Χούλτ ξανά στην Εθνική!

Ο Χούλτ ξανά στην Εθνική!

Φαίνεται ότι ο Νίκλας Χουλτ μόνο ασυγκίνητο δεν έχει αφήσει, με τις πολύ καλές του πρώτες εμφανίσεις στα επίσημα παιχνίδια της Ένωσης, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, που τον κάλεσε και πάλι να φορέσει φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ κλήθηκε για να συμμετάσχει στα φιλικά της Σουηδίας με την Αυστρία (6/9), αλλά και κόντρα στη Τουρκία στις (10/9) στο πλαίσιο του Nations League.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Ξεκαθαρίζει σήμερα του Μπογέ

Μέσα στη μέρα αναμένεται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com