Αρχική / AEKPASSION / Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Λέστερ

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Λέστερ

Διαβάστε ποιος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Ένωσης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Ο Αυστριακός Χάραλντ Λέχνερ ορίστηκε από την UEFA για να διαιτητεύσει την αναμέτρηση ΑΕΚ – Λέστερ την Πέμπτη για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Bοηθοί του ορίστηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να είναι οι συμπατριώτες του Χεϊντενρέις και Κολμπίτς, ενώ 4ος ο Βέινμπέργκε

Ο Λέχνερ στο πρόσφατο παρελθόν είχε διευθύνει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Εστορίλ 1-1 τον Δεκέμβριο του 2014 για τη φάση των ομίλων του Europa League αλλά και το ΠΑΟΚ – Δυναμό Τιφλίδας 2-0 τον Αύγουστο του 2016 για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Πλάνα από τα έργα του Σαββάτου στα «ιερά χώματα» (vid)

Δείτε το σχετικό βίντεο από την «Αγιά Σοφιά».

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com