Πρόσωπο των ημερών για την κιτρινόμαυρη οικογένεια, ο ηλικιωμένος κύριος που ”έσπασε” την καραντίνα για να πάει στην Αγιά Σοφιά!
”Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει”, δήλωσε μεταξύ άλλων o οπαδός της ΑΕΚ κ.Κωνσταντίνος Φωτεινός, με αφοπλιστική ειλικρίνεια και κάποιο βαθμό συμπαθούς αφέλειας λόγω ηλικίας.
Έγινε διάσημος τις τελευταίες ημέρες γιατί δεν σταμάτησε την αγαπημένη του συνήθεια, να επισκέπτεται το υπό ανέγερση γήπεδο της ”Αγιά Σοφιάς” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παράβλεψη του σχετικά με την έγκριση μετακίνησης λόγω της καραντίνας (που τη ”φόρτωσε” στη γυναίκα του!) τράβηξε το ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά, που ανέλαβε το πρόστιμο και υποσχέθηκε επιπλέον ότι θα πάρει και το πρώτο διαρκείας για το νέο γήπεδο! Η ‘’παράνομη’’ βόλτα έκλεισε ‘’ηρωικά’’!
Εξαιρετική επικοινωνιακά κίνηση από την επίσημη ΑΕΚ , που κρατώντας και τις ισορροπίες τόνισε με ανάρτηση στα social media, ότι παρά το συγκεκριμένο γεγονός, οφείλουμε όλοι να πειθαρχούμε στα μέτρα περιορισμού και ας είμαστε καλά, θα έχουμε χρόνο να χαρούμε το γήπεδο!

Το περιστατικό αυτό είναι αντιπροσωπευτικό της δίψας του κόσμου για το γήπεδο. Ένα γήπεδο που το παρακολουθούμε τόσα χρόνια τώρα, τούβλο-τούβλο να σηκώνεται, με αγωνία και λαχτάρα περισσότερη κι από ότι αν χτίζαμε δικό μας σπίτι!
Οι κινούμενοι εκτός ορίων κιτρινόμαυρης αρρώστιας (που είναι διαχρονική και δεν θα μας περάσει με τίποτα!) μας αντιμετωπίζουν με ελαφρά ειρωνική διάθεση. Φυσικά δεν έχει καμία σημασία. Γιατί ”ΑΕΚ είσαι”!
Αντί επιλόγου, παραθέτω ένα ακόμη μικρό απόσπασμα των δηλώσεων του ΑΕΚτζή που μας συγκίνησε, του ”δικού μας παππού” και υπενθύμισε σε όλους τις συνήθειες που έχουν αξία για τον καθένα μας, αλλά στερούμαστε λόγω της κατάστασης πανδημίας: ‘
’Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω, βάζω τα κλάματα.’’

