Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο έπαινος της UEFA προς την ΑΕΚ!

Ο έπαινος της UEFA προς την ΑΕΚ!

Για ακόμη μια φορά η UEFA έδωσε “άριστα” στην ομάδα μας για την χθεσινή άψογη διεξαγωγή του αγώνα, σε όλους τους τομείς!

Αναλυτικά, η ΑΕΚ πήρε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών του ματς από την UEFA για την άρτια και χωρίς την παραμικρή παρατήρηση από την πλευρά τους διοργάνωση του πρώτου αγώνα στο Champions league μετά από 12 χρόνια.

Η ΑΕΚ έλαβε το “άριστα” σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης του αγώνα, στα θέματα ασφάλειας του ΟΑΚΑ, στη λειτουργία των σεκιούριτι, στις λειτουργίες των υπηρεσιών Τύπου, εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση για τη λειτουργία της νέας αίθουσας Τύπου που άλλαξε κατόπιν δικής της απαίτησης για να πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά και για την απόλυτη ανταπόκριση και τους σωστούς όλης της ομάδας (προπονητή, παικτών) στα αιτήματα ελληνικών και πορτογαλικών καναλιών για τις συνεντεύξεις πριν και μετά το ματς.

Παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση του για τη διοργάνωση του αγώνα και για την ποιότητα των υπηρεσιών εξέφρασε μιλώντας με ανθρώπους της ΑΕΚ και ο Μίκαελ Χέσελσβερτ, επικεφαλής των διασυλογικών διοργανώσεων της UEFA, που είδε το ματς από το VIP αλλά σε όλη τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πήγε σε όλους τους χώρους και στα αποδυτήρια.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Γιώργος Νικολάου- Ένας εύψυχος μύστης των Ενωσίτικων αξιών!

Η εμπειρία μας από τις αθλητικές κοινωνίες συγκλίνει στη διαπίστωση ότι τρία είναι τα ουσιώδη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com