Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι απίθανο να αγοράσει τον Κριστίτσιτς από την ΑΕΚ τον χειμώνα δεν έχει τα χρήματα»

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι απίθανο να αγοράσει τον Κριστίτσιτς από την ΑΕΚ τον χειμώνα δεν έχει τα χρήματα»

Σέρβικα δημοσιεύματα μιλούν για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη. 

Ο Νέναντ βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Σέρβων, όμως σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα είναι αδύνατον να αγοραστεί ο παίκτης από τον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με την «espresso.rs» τα δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον των Σέρβων για τον μέσο της ΑΕΚ, όμως ταυτόχρονα αναφέρουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόταση και να προχωρήσει η μεταγραφή του, καθώς υπάρχει οικονομικό θέμα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Το πρωί ξέσπασε ξανά φημολογία στα ΜΜΕ του Βελιγραδίου που έλεγε πως ο Ερυθρός Αστέρας σκέφτεται την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στο Μαρακανά. Από τότε που έφυγε για την ΑΕΚ, σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο το όνομά του ακούγεται, αλλά αυτή η επιστροφή δεν έγινε ποτέ. Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα θέλουν τον Κρίστιτσιτς. Είναι ρεαλιστική όμως η μεταγραφή του; Η Espresso γνωρίζει μία πηγή κοντά στην ΑΕΚ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα. Και καταλήγει:

«Η επιθυμία να γίνει αυτή η μεταγραφή ισχύει, όμως είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί αυτόν τον χειμώνα. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι τα σέρβικα Μέσα ενημέρωσης γράφουν συνεχώς για την επιστροφή του Νέναντ. Δεν υπάρχει τίποτα νέο για την αναχώρησή του. Η μόνη περίπτωση να συμβεί είναι να προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας ένα καλό ποσό, τότε θα το δούμε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χρήματα για να αγορά παικτών και ότι ο Κρίστιτσιτς έχει συμβόλαιο έως το 2022, είναι απίθανο το όνειρο να γίνει πραγματικότητα». 

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Προπονήθηκε κανονικά ο Σάκχοφ!

Ευχάριστα νέα για τον Ουκρανό χαφ, καθώς ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Γεβγέν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com