Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε Λάνγκφορντ και Αγγελόπουλο (pics)

Ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε Λάνγκφορντ και Αγγελόπουλο (pics)

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», αλλά και ο Αμερικανός σούπερ σταρ, παρέλαβαν δύο βραβεία από τον ΕΣΑΚΕ, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με Άρη.

Δύο βραβεύσεις είχαμε λοιπόν, λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη ήταν για την ΚΑΕ ΑΕΚ και για τις δράσεις της με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων», παίρνοντας το βραβείο «FairPlay», το οποίο παρέλαβε ο Μάκης Αγγελόπουλος από την ΕΚΟ, η οποία είναι ο βασικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος για τον μήνα Νοέμβριο, όσον αφορά την Basket League, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε αρκετά παιχνίδια της «Βασίλισσας» για να έρθουν οι πολύ σημαντικές νίκες.

Ο Αμερικανός συγκέντρωσε συνολικά 101 βαθμούς στο Ranking, σε τέσσερις αναμετρήσεις. Η ΕΚΟ λοιπόν, έδωσε το βραβείο στον πολύ μεγάλο παίκτη της «Βασίλισσας».

Φυσικά, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι πριν το τζάμπολ, οι παίκτες της «Βασίλισσας» έδωσαν δώρα στους ανθρώπους από τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΦΩΤΕΙΝΗ», της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, που στεγάζεται σε ιδιόκτητη κατοικία στην περιοχή Πατήσια και αφορά στη Μόνιμη Διαβίωση οκτώ ενηλίκων με Εγκεφαλική Παράλυση.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η «Βασίλισσα» για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Αρνητικά βγήκαν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com