Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ο Γρηγόρης Μάκος μιλάει για ΑΕΚ και την αναγέννηση του σήμερα!

Ο Γρηγόρης Μάκος μιλάει για ΑΕΚ και την αναγέννηση του σήμερα!

Ακόμα μια αποκλειστική συνέντευξη από το αθλητικό blog “Ξεπέρασέ τους” σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε μέσω του AEKPASSION. Ο Γρηγόρης Μάκος μιλάει για τα χρόνια του στην ΑΕΚ και την αναγέννηση της, ενώ σχολιάζει και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας του 2011 που σκεπάστηκαν από τα επεισόδια. 

Ο Γρηγόρης Μάκος ήταν ο παίκτης που ήθελαν οι 3 της Αθήνας και ο ίδιος αποφάσισε να μετακινηθεί στην ΑΕΚ, με τους φίλους του Πανιωνίου τότε που αγωνιζόταν από μικρός να τον κατακρίνουν που πήγε στο Δικέφαλο. Το μεγάλο βήμα να πάει στην Ένωση το έκανε το 2009 όπου έκατσε μέχρι το 2012. Ο Γρηγόρης Μάκος τόνισε πως όταν η Ένωση μπει στο καινούργιο γήπεδο θα πάρει τρομερή ώθηση. Τότε η ΑΕΚ ήταν γεμάτη προβλήματα και δεν την έζησε όπως θα ήθελε.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Μάκος στον Κωνσταντίνο και το αθλητικό blog “Ξεπέρασέ τους” ΕΔΩ

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Βρέθηκε στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης, για να συγχαρεί τους παίκτες και τον Καρέρα

Ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» κατέβηκε στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στους «κιτρινόμαυρους», αλλά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com