Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πρώτη επιλογή της ΑΕΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πρώτη επιλογή της ΑΕΚ

 Δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Λούκα Μπάνκι ήδη ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του αναζητούν τον αντικαταστατή του και στη κορυφή της λίστας είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο 44χρονος Έλληνας τεχνικός παρουσίασε την τελευταία διετία εξαιρετικό έργο στον ΠΑΟΚ, παρά τις αντίξοες συνθήκες  που συνάντησε στην ομάδα της θεσσαλονίκης πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπαθεοδώρου ακούγεται έντονα για τον πάγκο την «Βασίλισσας», καθώς και πέρσι το καλοκαίρι ο σύλλογος εξέταζε την περίπτωσή του, πριν τελικά προκριθεί η λύση του Λούκα Μπάνκι.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη που… καλοβλέπει τον 44χρονο τεχνικό, καθώς ο έμπειρος κόουτς φέρεται να έχει αρκετές κρούσεις και από το εξωτερικό.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Γεν.Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Γιώργος Χήνας

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Γιώργος Χήνας αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής (General Manager) στο νέο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com