Αρχική / AEKPASSION / Ο Καρακλάγιτς θετικός στον κορωνοϊό

Ο Καρακλάγιτς θετικός στον κορωνοϊό

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ είναι ο παίκτης που προβλήθηκε από τον ιό και μπαίνει άμεσα σε απομόνωση – Αρνητικά όλα τα υπόλοιπα τεστ.

Γνωστό έγινε το όνομα του παίκτη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Πέταρ Καρακλάγιτς είναι ο ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε από τον ιό, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές – μεταξύ αυτών και ο Σαμπανάτζοβιτς – είχαν αρνητικά αποτελέσματα στο τεστ.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ο Πέταρ Καρακλάιτς βρέθηκε θετικος στον ιό COVID-19 στο σημερινό έλεγχο, που έγινε το πρωί στα Σπάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.
Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα για τον Πέταρ Καρακλάιτς, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Επιστροφή στη δράση για τη Βασίλισσα

  Η ΑΕΚ σήμερα στις (17:00) φιλοξένει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ γιa τη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com