Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο Καρέρα υπολογίζει κανονικά τους Οικονόμου και Βέρντε

Ο Καρέρα υπολογίζει κανονικά τους Οικονόμου και Βέρντε

 Δεν υπάρχει καμιά εισήγηση για πώληση των δύο παικτών, ενώ προς αποχώρηση είναι οι Σιμάο και Ντέλετιτς.

Η ΑΕΚ μπαίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέσω κοροναϊού, και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα ενώ θα κάνει προπονήσεις στα Σπάτα. Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Μάσιμο Καρέρα πήρε 33 παίκτες μαζί του. Στις επιλογές αυτές είναι μέσα σε και οι Σιμάο και Ντέλετιτς. Οι δύο παίκτες όμως βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας. Μέχρι να βρουν ομάδα θα μετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Η παραμονή τους στην Ένωση θα εξαρτηθεί μόνο αν πειστεί ο προπονητής ότι μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά.

Σε ότι αφορά με τις υποθέσεις των Οικονόμου και Βέρντε, οι δύο παίκτες υπολογίζονται κανονικά από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δεν έχει εισηγηθεί την αποχώρησή τους. Αν όμως προκύψουν στο μέλλον προτάσεις για τους συγκεκριμένους παίκτες. Τότε θα εξεταστεί το θέμα της παραχώρησης τους.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία (vid)

Δείτε πλάνα από την χθεσινή επικράτηση της Ένωσης. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com