Ο «κεραυνός» του Λιβάι με τη Λαμία κορυφαίο γκολ 1ης και 2ης αγωνιστικής των Play Off (pic)

Το πολύ όμορφο γκολ του Λιβάι Γκαρσία αναδείχθηκε ως το καλύτερο των 2 πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ.

Με ένα σουτ – κεραυνό ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε ένα γκολ που βάζει υποψηφιότητα ακόμη και για το καλύτερο της χρονιάς κόντρα στη Λαμία, στη νίκη της Ένωσης με 4-0.

Αναλυτικά:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 1ης & 2ης αγωνιστικής Playoffs:

- Advertisement -

1/ Λ. Γκαρσία (88′) 27,88%

2/ Σ. Σουλειμάνοφ 25,76%

3/ Ν. Ποντένσε 21,11%

4/ Ν. Ελίασον 12,00%

5/ Μ. Τόμας 7,78%

6/ Μπερνάρ (29′) 5,47%

 

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -