Αρχική / AEKPASSION / Ο κόσμος της ΑΕΚ παίρνει θέση στο Μουσείο της ομάδας!

Ο κόσμος της ΑΕΚ παίρνει θέση στο Μουσείο της ομάδας!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό, η Ένωση θα αφιερώσει ένα τμήμα του Μουσείου της ομάδας στον κόσμο της! Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει τη δική του φωτογραφία που αποτυπώνει τη σχέση του με τον σύλλογο ώστε αυτή να τοποθετηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Θυμίζουμε πως το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ έχει μπει στο τελικό στάδιο για να ανοίξει τις πύλες του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Φίλοι της ΑΕΚ

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, στην OPAP Arena, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για να ανοίξει τις πύλες του στον κόσμο της ομάδας μας κι όχι μόνο.

Ένας ειδικός χώρος στο Μουσείο μας, θα είναι αφιερωμένος σ’ Εσάς. Στον απλό, ανώνυμο φίλαθλο της ΑΕΚ, που είναι πάντα στο πλευρό της. Αυτόν τον χώρο επιθυμούμε να τον δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι. Σε αυτό το πλαίσιο, σας ζητάμε να μας στείλετε φωτογραφίες από την παρουσία σας κοντά στην ΑΕΚ ή γενικότερα που να αποτυπώνουν τη σχέση σας με την ΑΕΚ. Οι πιο κατάλληλες από αυτές, ανάλογα με τα κριτήρια του δημιουργικού μας τμήματος, θα μπουν σε αυτόν τον ειδικό χώρο στο Μουσείου της Ιστορίας της Ομάδας μας.

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας, μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση museumphotos@aekfc.gr μέχρι την προσεχή Τετάρτη 27/3, στις 17.00. Επισημαίνουμε πως η αποστολή των φωτογραφιών σημαίνει ταυτόχρονα και την αποδοχή από μέρους σας για την χρησιμοποίηση τους.

Εσείς είστε το ζωντανό κομμάτι της ΑΕΚ και της ιστορίας της, εσείς είστε η ΑΕΚ. Περιμένουμε τις δικές σας μοναδικές στιγμές κοντά στην μεγάλη μας αγάπη.

Σχετικά με Νίκος Ψημμένος

Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ελέγξτε επίσης

Ιστορική συνάντηση Μελισσανίδη- Πατριάρχη Βαρθολομαίου (pic)!

Συναντήθηκαν στη «Μεγάλη Βρετανία» για τα 100 χρόνια ύπαρξης της ΑΕΚ. Πριν από είκοσι χρόνια, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *