Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός του «Δικέφαλου» χάρισε δύο κειμήλια με μεγάλη σημασία, από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ κόντρα σε ευρωπαϊκούς συλλόγους την διετία 1986-88.
Σε μία διπλή δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε ο παλαίμαχος αμυντικός του συλλόγου, Σωτήρης Μαυροδήμος ο οποίος φόρεσε την «κιτρινόμαυρη στο παρελθόν και συγκεκριμένα την διετία από το 1986 έως 1988.
Αναλυτικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέφερε για την συγκεκριμένη δωρεά πως: «Μια πολύ σημαντική δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργεί στην OPAP ARENA, έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σωτήρης Μαυροδήμος. Ο αγαπητός σε όλους αμυντικός της περιόδου 1986-88 ήρθε από την Αιανή Κοζάνης, όπου κατοικεί μόνιμα, για να προσφέρει μία φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και μία φανέλα της Ίντερ από τους αγώνες με την ΑΕΚ το 1986 και το 1988 αντίστοιχα. Ο Σωτήρης Μαυροδήμος που το 1987 κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ εναντίον του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με σκοπό να παραδώσει αυτά τα ιστορικά κειμήλια.
Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων»!
Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

