Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο Νίκος Μανωλάς στα Τμήματα Υποδομής

Ο Νίκος Μανωλάς στα Τμήματα Υποδομής

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ B.C. συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας και αναδιαμόρφωσης της δομής των Τμημάτων ανακοινώνεται, ότι Διευθυντής (Manager) αναλαμβάνει ο Νίκος Μανώλας, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής των «Ακαδημιών» του Δούκα, της Νέας Ιωνίας και των Μελισσίων.

Στο στελεχιακό δυναμικό της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας εντάσσεται και ο Γιάννης Σωτηριάδης.

Στο τεχνικό επιτελείο ανήκει από σήμερα (10/07) και επίσημα, ο Δημήτρης Μαστρογιάννης, προπονητής ατομικής βελτίωσης παικτών και επί σειρά ετών προπονητής της «Ακαδημίας» της ΦΕΑ.

Tο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του στελεχιακού και τεχνικού δυναμικού της ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται, ότι η ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA παραμένει στο Μαρούσι και την περίοδο 2018-2019, και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου), μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το δήμο Αμαρουσίου και το Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις των εκκολαπτόμενων αθλητών μας θα διεξάγονται  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αλλά και άλλες ημέρες, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, και σε ώρες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν. Οι γεννηθέντες αθλητές τα έτη 2004-2013, γονείς ή κηδεμόνες τους,  μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ΕΔΩ.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2821008 (Γραφεία ΑΕΚ Β.C., ώρες 11:00 έως 16:00).

Oι προπονήσεις στην «Ακαδημία» θα ξεκινήσουν τo Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Νίκησε και την Μπάνβιτ

Η ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι με μία καλή εμφάνιση και στην Τουρκία απέναντι στην Μπάνβιτ, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com