Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο ΠΣΑΤ τιμάει την ομάδα μπάσκετ του 1968

Ο ΠΣΑΤ τιμάει την ομάδα μπάσκετ του 1968

Μαζί τους θα τιμηθούν και οι Τάσος Μπουλμέτης και Βασίλης Γεωργίου.

Σε εκδήλωση για την 65η Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει την Κυπελλούχο Ευρώπης 1968, το σκηνοθέτη της ομώνυμης ταινίας Τάσο Μπουλμέτη και το δημοσιογράφο Βασίλη Γεωργίου που έκανε την ιστορική ραδιοφωνική μετάδοση του τελικού της Αθήνας με τη Σλάβια Πράγας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), πραγματοποιείται, για 65η χρονιά, η Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Συνδεσμος Αθλητικού Τύπου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ, με ώρα έναρξης 18:00.

Εκτός από τον κορυφαίο αθλητή, αθλήτρια, προπονητή και ομάδα της χρονιάς, ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει μεταξύ άλλων, την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ που αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης το 1968 και άνοιξε το δρόμο των μεγάλων ελληνικών επιτυχιών για το άθλημα. Μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ, θα τιμηθούν ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης για την κινηματογραφική ταινία «1968» που βασίστηκε στην εποποιΐα της ΑΕΚ αλλά και τον δημοσιογράφο Βασίλη Γεωργίου για την ιστορική ραδιοφωνική μετάδοση του τελικού από το κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Λεπτομέρειες από τα σχέδια του γηπέδου!

Ένα εντυπωσιακό και λεπτομερέστατο βίντεο ετοίμασε ο γνωστός μας Michelangelo, παίρνοντας συνέντευξη από υπεύθυνο για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com