Ο τίτλος περνάει από την Κρήτη!

Αν η ΑΕΚ θέλει να πάρει πρωτάθλημα, το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ είναι ”must win”, αφού πλέον με 3 στα 3 μέχρι την άλλη Κυριακή έχει τη δυνατότητα να τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο της Super League 1! Τρομερή υποδοχή στο Ηράκλειο από τους Ενωσίτες της Κρήτης! Σέντρα στις 19:30 (CS 1HD).

Μετά την αναστάτωση στο πρόγραμμα από την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, η ΑΕΚ παίζει σήμερα στο ”Γεντί Κουλέ” απέναντι στον ΟΦΗ και δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από τη νίκη.

Οι απουσίες αρκετές, καθώς Σιμάνσκι και Αραούχο εκτίουν ποινή από κίτρινες κάρτες, ενώ Λιβάι Γκαρσία, Φερνάντες, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω τραυματισμών ή μη ετοιμότητας. Στα ευχάριστα η ενσωμάτωση του Τομ Φαν Φέερτ που όμως δύσκολα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Με δεδομένο ότι δεν έγινε το ροτέισιον που είχε στο μυαλό του για τον αγώνα Κυπέλλου ο Αλμέιδα, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν σήμερα κάποιες επιπλέον αλλαγές πέρα από τις αναγκαίες λόγω απουσιών αλλά και λόγω του προγραμματισμού για το εμβόλιμο ματς με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη.

- Advertisement -

Πιθανή 11άδα:

Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μάνταλος, Τσούμπερ

  • Η παράδοση της ΑΕΚ στην Κρήτη είναι θετική τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη (3 νίκες-1 ισοπαλία-1ήττα), αλλά σίγουρα το περσινό 3-3 από 0-3, είναι από τα αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν μία πορεία και κρίνουν θέσεις προπονητών (ο Μιλόγεβιτς κάτι ξέρει….).
  • Διαιτητής του αγώνα ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και διαιτητής VAR ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)  που σφύριξε το περσινό 3-3 για το οποίο έχει σοβαρά παράπονα η ΑΕΚ.
Λάκης Κοντσιώτης
Λάκης Κοντσιώτης
Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -