Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο τρόπος εισόδου στο γήπεδο για τους κατόχους διαρκείας που δεν έχουν λάβει την κάρτα τους

Ο τρόπος εισόδου στο γήπεδο για τους κατόχους διαρκείας που δεν έχουν λάβει την κάρτα τους

Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας αλλα δεν έλαβαν ακόμη την κάρτα τους για τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο στον αποψινό αγώνα με τη Βελέζ για το UEFA Europa Conference League.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει διαρκείας μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή ηλεκτρονικά, έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αλλά ακόμα δεν τους έχει έρθει με κούριερ (λόγω περιορισμένου χρόνου) η κάρτα στα χέρια τους, θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν προσωρινή είσοδο για την αγορασμένη θέση τους ΑΥΣΤΗΡΑ από τις 19.30 έως τις 20.00 στην Πύλη Α του ΟΑΚΑ».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Ευχές της ΚΑΕ στον Μάνι Χάρις

Ο Αμερικανός μπόμπερ γίνεται σήμερα 32 ετών και η ΚΑΕ του ευχήθηκε από τα social …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com