Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ο Βασιλειάδης για τη στέγαση της Βασίλισσας και τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Ο Βασιλειάδης για τη στέγαση της Βασίλισσας και τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

 Ο  Υφυπουργός Αθλητισμού  έδωσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη και αναφέρθηκε  για το πρότζεκτ της παραχώρησης του ποδηλατοδρομίου στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την δημιουργία κλειστού μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά όσα  είπε: «Εμείς θέλουμε το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος από το ΟΑΚΑ, με αυτοχρηματοδοτούμενες εγκαταστάσεις ώστε να μην χρειάζονται τόσα για τη συντήρησή του. Εμείς θέλουμε έναν καλύτερα οργανωμένο χώρο, να πέσουν χρήματα που όμως το Δημόσιο δεν έχει τώρα, σε συνεργασία με ιδιώτες αλλά πάντα με την εξασφάλιση των ερασιτεχνικών ομοσπονδιών. Εμείς δεν είμαστε Υπουργείο Ποδοσφαίρου και δρούμε με τρόπο που υπερασπίζεται τα συμφέροντα όλων των αθλημάτων. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας, στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό.

Ένα καλό γήπεδο, όπως το Καραϊσκάκη π.χ., δεν σε προδιαθέτει να το καταστρέψεις. Συζητήσαμε με το μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ για το τένις και το Ποδηλατοδρόμιο, το οποίο έχει πολύ μεγάλο κόστος για να συντηρηθεί και θα κοιτάξουμε να φτιαχτεί μια εγκατάσταση που να πληρεί τις αγωνιστικές προδιαγραφές με πολύ λιγότερα χρήματα. Σκεφτείτε ότι μας κοστίζει 500.000 ευρώ το πετρέλαιο κάθε χρόνο χωρίς να έχουμε καλή θέρμανση.

Να διασφαλίσουμε ένα μέλλον στο άθλημα με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, είμαστε σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής και τους αρμόδιους για να φτιαχτεί ένας άλλος χώρος, όμως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα με το υπάρχον Ποδηλατοδρόμιο αν δεν διασφαλίσουμε πρώτα την ποδηλασία, ενδεχομένως να αναλάβει το κόστος του νέου χώρου ο σύλλογος που ενδιαφέρεται για το Ποδηλατοδρόμιο. Οι εγκαταστάσεις που μας ήρθαν από το παρελθόν είναι εξόχως προβληματικές, ίσως ακόμα και ποινικά κολάσιμες, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε.

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Η αναγνώριση του ΠΑΟΚ στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια (pic)

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, που… χειροκρότησε, μέσω twitter, την χθεσινή κατάκτηση …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com