Ο Βόλος θα γίνει Νέα Φιλαδέλφεια την προσεχή Κυριακή – Έχουν «φύγει» σχεδόν 18.000 εισιτήρια 

Πάνω από 20.000 φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας για τον αγώνα της «Ενωσης» - Την Πέμπτη στις 10:30 θα διατεθεί η τελευταία παρτίδα εισιτήριων.

Τεράστια κιτρινόμαυρη απόβαση ετοιμάζεται από τους φίλους της ΑΕΚ στο Βόλο την Κυριακή 1/3 όπου ο «Δικέφαλος» φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα για την 23η στροφή του πρωταθλήματος της Super League.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση 18.000 φίλοι της «Ένωσης» έχουν κλείσει ήδη θέση στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Από αυτά τα 14.000 είναι αυτά που έχουν δοθεί στην ΑΕΚ μέχρις στιγμής και τα υπόλοιπα 4.000 του Βόλου που έχουν καταλήξει σε «κιτρινόμαυρα» χέρια.

Αύριο το πρωί της Πέμπτης 26/2 στις 10:30 θα διατεθεί η τελευταία παρτίδα εισιτήριων και πλέον το sold out φαντάζει σίγουρο. Δεδομένα πάνω από 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν την Κυριακή στον Βόλο και θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη μετακίνηση που θα γράψει ιστορία!

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -