Ο Ζίνι ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός έφτασε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Στο Μπουργκ Χάαμσταντ της Ολλανδίας έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (29/6) ο Ζίνι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός είχε εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας λόγω των υποχρεώσεων που είχε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο COSAFA Cup.

Πλέον, ο 22χρονος άσος ενσωματώνεται κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ προκειμένου να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Μάρκο Νίκολιτς.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -