«Όχι» της ΑΕΚ για Βράνιες!

Ένα μεγαλοπρεπρές ΟΧΙ εισέπραξε η Άντερλεχτ στην προσφορά που κατατέθηκε επίσημα σήμερα το απόγευμα για τον Όγκνιεν Βράνιες.

Η προσφορά σύμφωνα πάντα  με τους Βέλγους, αφορούσε τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι έναντι 500.000 ευρώ και ρήτρα αγοράς του τον προσεχή Ιούνιο που θα έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, σύμφωνα με το εγχώριο ρεπορτάζ, η Άντερλεχτ πρότεινε 250.000 ευρώ ως ενοίκιο και 1,5 εκατ. ευρώ ως ρήτρα (με την καταβολή του μάλιστα σε δυο δόσεις).

Όπως και να ‘χει, η προσφορά δεν ικανοποίησε την ΑΕΚ -που απάντησε αρνητικά- ωστόσο το θέμα παραμένει ανοιχτό και θεωρείται πιθανό οι Βέλγοι να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση.

- Advertisement -

 

Μιχάλης Μικελλής
Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -