Οδεύει προς… Sold Out η “Αγιά Σοφιά-OPAP Arena” για τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η έδρα της «Ένωσης» στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια σε κεντρικές θύρες, τα οποία είναι θέμα ωρών να πουληθούν.

Δεν θα πέφτει καρφίτσα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της «Ένωσης» στην σεζόν για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν πουληθεί και απομένουν ελάχιστα στις κεντρικές θύρες και αυτές των VIP, τα οποία αναμένονται να «φύγουν» τις επόμενες ημέρες ώστε να γίνει καθολικό «Sold out» στο ΝΑΟ του «Δικέφαλου».

Αυτό σημαίνει πως πάνω από 32.000 φίλοι της ΑΕΚ θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Ματίας Αλμέιδα, εμψυχώνοντας τους στο κρίσιμο πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στους «πράσινους».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -