Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Οδήγησε την ομάδα στο 2ο ημίχρονο προς την νίκη ο Λαρεντζάκης, δίκαια MVP!

Οδήγησε την ομάδα στο 2ο ημίχρονο προς την νίκη ο Λαρεντζάκης, δίκαια MVP!

 Ένας Γιαννούλης Λαρεντζάκης για φίλημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος κατάφερε σχεδόν από τα μέσα της τρίτης περιόδου έως το τέλος του αγώνα να σημειώσει κρίσιμους πόντους, παίρνοντας όλη την ομάδα στην “πλάτη” του και οδηγώντας την προς τη νίκη.

Ο διεθνής έλληνας γκάρντ της ΑΕΚ τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους (από τους οποίους τους 14 μετά το 6:30 της 3ης περιόδου) ενώ είχε και 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και μία ασίστ, κάτι που του έδωσε ένα ρανκ 21 στον αγώνα, αναδεικνύοντας τον και MVP του αγώνα.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Μπάνκι: Αξίζαμε αυτή τη σημαντική νίκη

Ο προπονητής της Ένωσης Λούκα Μπάνκι στάθηκε στην σημαντικότητα της νίκης επί της Χάποελ στη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com