Οδυνηρή ήττα από τον ΠΑΟΚ για τη «Βασίλισσα»

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 71-83 από το «Δικέφαλο του Βορρά» στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ολοκλήρωσε με οδυνηρό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2022.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022 η «Βασίλισσα».

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με 71-83 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Basket League, παρουσιάζοντας αρκετές αμυντικές παθογένεις κατά τη διάρκεια της αναμέτεησης, οι οποίες εν τέλει οδήγησαν τους «κιτρινόμαυρους» σε μια βαριά εντός έδρας ήττα.

Το ματς
Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και με την ώθηση του κόσμου βρέθηκε γρήγορα με δύο τρίποντα του Φρέιζιερ στο 12-2. Ο ΠΑΟΚ σταδιακά άρχισε να βρίσκει ρυθμό και με Φράνκε και Σλαφτσάκη μείωσε σε 16-14. Από εκεί και πέρα, το ματς πήρε τη μορφή ντέρμπι, με αποτέλεσμα η διαφορά της ΑΕΚ να είναι η ελάχιστη δυνατή κατά τη λήξη της πρώτης περιόδου (21-20).

- Advertisement -

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πολύ γρήγορα στη δεύτερη περίοδο πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με τον Χαντς (23-25). Στη συνέχεια, γι’ αρκετά λεπτά οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, με τον Πόλεϊ να γίνεται παράγων του ματς για τον «δικέφαλο του Βορρά», που βρέθηκε με τρίποντο του Χαντς στο +6 (29-35) και με ακόμα ένα του Φράνκε στο +9 (29-38). Η ΑΕΚ με πρωτοστάτη τον Φρέιζιερ κατάφερε να μειώσει προς το ημίχρονο, που ολοκλρώθηκε με σκορ 36-39.

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε αυτό το μικρό προβάδισμα στις αρχές του δεκαλέπτου, μέχρι ο Φρέιζιερ με δικό του σερί να βάλει μπροστά την ΑΕΚ (45-43), πριν ο Μαργαρίτης με σημαντικό τρίποντο απαντήσει (47-48). Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παίζει με ψυχολογία και με ακόμα ένα μακρινό σουτ του Χαντς ξέφυγε με 5 (51-56), με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 52-56.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με συνεχόμενους πόντους του Ράιλι έφτασε μέχρι στο +9 (52-61), ενώ αργότερα πήρε και διψήφια διαφορά 54-65. Η ΑΕΚ προσπάθησε με το δίδυμο Φρέιζιερ και Γουίλιαμς να επιστρέψει στο ματς και μείωσε σε 58-65 και 71-75 αργότερα, όμως κάπου εκεί ανέλαβε και πάλι ο Τζέιλεν Ράιλι, που με δύο τρίποντα καθάρισε το ματς για τους φιλοξενούμενους.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 36-39, 52-56, 73-81

Περισσότερα σε λίγο…

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -