Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καλαμάτα, καλώ όλους τους φίλους της ΑΕΚ το Σάββατο στην Γλυφάδα»

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καλαμάτα, καλώ όλους τους φίλους της ΑΕΚ το Σάββατο στην Γλυφάδα»

Ο έφορος του τμήματος Πόλο του «Δικεφάλου», Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε δηλώσεις έπειτα από τη νίκη που πήρε η ομάδα μας μέσα στην Καλαμάτα, ευχαριστώντας τους Πελοποννήσιους και καλώντας τον κόσμο της ΑΕΚ το Σάββατο στη Γλυφάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλοι στο τμήμα πόλο της ΑΕΚ, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Συλλόγου από την Καλαμάτα, τη Χίο και την Πάτρα που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπροστά μας έχουμε έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα με την Τρίαινα Βούλας και θα ήθελα να καλέσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ από την Αθήνα το προσεχές Σάββατο (21/12) στις 16:00 στο ανοικτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Είμαστε μία νέα ομάδα με υψηλούς στόχους, τους οποίους για να πετύχουμε θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο της ΑΕΚ για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στις πισίνες, στο πόλο, στο ομαδικό άθλημα με τις περισσότερες διακρίσεις σε Ολυμπιάδες, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι και στις πισίνες!“.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Ο Γιάννης Κουρλιάφτης στην ΑΕΚ

H AEK απέκτησε τον 31 χρονο Γιάννη Κουρλιάφτη στο WaterPolo.  Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής:  «Ο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com