Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Oι οπαδοί μας πρέπει και θα είναι οι σταθεροί πρωταγωνιστές της Βασίλισσας!

Oι οπαδοί μας πρέπει και θα είναι οι σταθεροί πρωταγωνιστές της Βασίλισσας!

Χρέος μας να είμαστε δίπλα στην “Βασίλισσα” μας! Στην όμαδα που μας έχει γεμίσεις στιγμές χαράς και υπερηφάνειας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση:

H “Βασίλισσα, με ομάδα ειδικών συνθηκών, αλλά και με προσήλωση στα νιάτα, στα οποία επενδύει διαχρονικά ο οργανισμός, δίνει αύριο (Tρίτη, 13/11, 19:30) τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Λιετκαμπέλις συνιστά μια επικίνδυνη αντίπαλο. Ο κόσμος της ΑΕΚ περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να συμβάλλει στην οπωσδήποτε νίκη, η οποία «εν πολλοίς» θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της προς την επιβεβαίωση της αγωνιστικής ανάτασης, και επανάληψης των θριάμβων, που την κατέστησαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχο Ελλάδος 2018, και ημιφιναλίστ της τελικής φάσης του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 2019. Σ’ αυτή τη διαδικασία οι οπαδοί της ΑΕΚ πρέπει και θα είναι οι σταθεροί πρωταγωνιστές της.

Απαιτητή ανάγκη, λοιπόν, η στήριξη στην Ομάδα, που «εν μέσω» αντικειμενικών δυσκολιών κτίζει ο Κόουτς Λούκα Μπάνκι. Για ένα λόγο παραπάνω οι νεαροί παίκτες, που τη στελεχώνουν, επιθυμούν την αυτονόητη συμπαράσταση του οπαδικού Κινήματος, που και στο πρόσφατο παρελθόν έδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα, και θαυμάστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…»

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ανοιχτά και την Τετάρτη τα εκδοτήρια για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ

H ανακοίνωση αναφέρει:  «Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας, ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com